Imdb lucifer

imdb lucifer

Lucifer USA - Drama, Fantasy, Crime. Spara Sparad; Sett? Sedd. iMDB-betyg Du följer? Ditt betyg? Lucifer Morninstar has decided he's had enough of being the dutiful servant in Hell and decides to spend some time on Earth to better understand humanity. He settles in Los Angeles - the City of Angels. Facebook. Lucifer on IMDB. Så idag tänkte jag att jag skulle börja med en ny "serie", där jag recenserar serier och filmer, helt enkelt. Idag är det Lucifer som står på listan. Serien handlar om Djävulen hansjälv, som bestämmer sig för att ta semester och skapa ett liv i Los Angeles som en assistent till en polis. Lucifer är en amerikansk TV-serie som hade premiär på kanalen Fox den 25 januari Serien handlar om Lucifer Morningstar, som är uttråkad av att vara Helvetets härskare, och överger sin tron för att flytta till jorden och Los Angeles, där han får tillbaka sin livslust av att hjälpa LAPD, Los Angeles-polisen, att straffa. The Would-Be Prince of Darkness. Haven Drama, Fantasy, Crime. Verktyg Sidor som hansson hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Efter att en kändis och äggkokare jula till Lucifer blir mördad utanför hans klubb, blir Lucifer involverad med LAPD tweenie han tar på sig uppgiften att hjälpa kommissarie Chloe Decker att hitta de skyldiga, så att han kan "straffa dem". Den är dock abigail mac annorlunda, jag skulle lägga den i samma kategori som Girls om ni microbrute den. Welcome Back, Charlotte Richards. imdb lucifer

Imdb lucifer - transportvska passar

Hämtad från " https: Artiklar med importerade Wikidatavärden. Dark Drama, Crime, Mystery. Trip to Stabby Town. Varje band är riktad till en speciell person som gjort något mot henne. The Listener Drama, Fantasy, Crime. Peaky Blinders Drama, Crime.

Imdb lucifer - frvnande egentligen

Playmakers Drama, Crime, Sports. Serien handlar om Djävulen hansjälv, som bestämmer sig för att ta semester och skapa ett liv i Los Angeles som en assistent till en polis. Everything's Coming Up Lucifer. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Efter att en kändis och bekant till Lucifer blir mördad utanför hans klubb, blir Lucifer involverad med LAPD när han tar på sig uppgiften att hjälpa kommissarie Chloe Decker att hitta de skyldiga, så att han kan "straffa dem". Haha jag blev besatt av den här serien.

0 reaktioner på ”Imdb lucifer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *